Islam Bebe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Islam Bebe

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

TRAZIM OBJASNJENJE

Go down 
3 posters
AutorPoruka
Hulud

Hulud

Broj komentara : 175
Registration date : 2007-05-27

TRAZIM OBJASNJENJE Empty
KomentarNaslov komentara: TRAZIM OBJASNJENJE   TRAZIM OBJASNJENJE EmptySun Jul 08, 2007 2:23 pm

Nije uredu sto se teme brisu bez objasnjenja,pogotovo ako su te teme itekako vjerodostojne i ne vrjedaju nikog...i sve su na ljep nacin objasnjene ne vrjedajuci nikog...AKO CETE BRISATI BRISITE BRISITE SVE VEZANO ZA OVU TEMU ANE SAMO STA SE VAMA NESVIDA I NE ODGOVARA....

SubhanAllah zasto se tako bjezi od te teme bez argumenata i objasnjenja..

IMAM ALLAHA I DIVAN JE ON POMAGAC I ZASTITNIK...

Jer u svemu ovome trazim Allahaovo zadovoljstvo....

Molim objasnjenje...

ruza

SELAM
Na vrh Go down
misbaah

misbaah

Broj komentara : 869
Registration date : 2007-01-18

TRAZIM OBJASNJENJE Empty
KomentarNaslov komentara: Re: TRAZIM OBJASNJENJE   TRAZIM OBJASNJENJE EmptySun Jul 08, 2007 7:03 pm

es selamu alejkum sestro

ne moras povisivati ton da bi te neko primijetio, mozes sasvim lijepo to sto imas reci, napisati malim slovima

tema koju si ti pokrenula pod nazivom O ZABRANI MUZIKE ili tako nesto, premjestena je na podforum otpad
zasto je tamo premjestena? zato sto je totalno nepotrebna

na ovom podforumu otvorena je tema o manifestaciji "Moj ummete" - sestre su ostavljale komentare i to bi bilo aktivno jedno dva do tri dana a poslije bi svi i zaboravili na istu.... no, ti si se dosjetila da nam dijelis savjete pa dobro, pustila sam... pisi sta hoces..... ali to je pokrenulo "lavinu" komentara koji su se prosirili, na cini mi se 6 do 7 stranica

sestre su rekle sve ono sto su mislile reci... i na kraju su kako na PM tako i javno na temi, trazile da se ona zakljuca i okonca...
a ti sestro ako se zelis praviti "francuz" i ne vidis, tj. ne zelis procitati da su same trazile zakljucavanje teme, to nije moj problem

moj komentar je posljednji zato sto je jedan dio sestara trazio da objasnim svoj predhodni komentar, ....kao sto sam vec rekla nisam bila prisutna i kad sam dolazila nisam imala vremena da se javljam, tako da ste komentar ili objasnjenje ili ti kako hoces, dobile ne kraju...

a da sam zeljela ostaviti potpun komentar pa zakljucati iz razloga da se nijedna od vas nejavi, onda bih prokomentarisala vase izjave, kojih je bilo podosta za citirati .... no, vi ste same....Same ste sestro trazile zakljucavanje teme, i nije mi jasno zasto si otvorila novu

ono sto si ti pisala na novoj temi, bolje receno iskopirala, jer nije tvoj tekst, vec se nalazi na forumu, a koga zanima vise o muzici u islamu nek trazi po knjigama

nemas razloga za otvaranjem nove rasprave, a to sto mislis da su rekli imami i uceni o zabrani muzike, ja isto mogu napisati suprotno i sta si dobila, ponovo jos jednu glupu temu kojoj nigdje kraja nema
ako neko zeli voditi diskusiju po odredjenim pitanjima: bujrum na islambosnu, a imate i dzemat.org i jos nebrojeno mnogo islamskih foruma

a sto se dawe tice, nije mi jasno kome je to potrebno da siri dawu na islamskim forumima, ako neko vec o tome razmislja .... ima srpske i hrvatske forume pa nek ide medju njih i siri dawu
tamo je dawa potrebnija nego ovdje

posto je tema o muzici okoncana, svi su rekli sto su zeljeli.... hajmo sad da vas cujem gore na vaznom dijelu foruma, nista nas ne ucite o odgoju i podizanju djece.... gdje su ta silna iskustva.... nigdje nista....

es selamu alejkum we rahmetullahi we barekatuhu
Na vrh Go down
Hulud

Hulud

Broj komentara : 175
Registration date : 2007-05-27

TRAZIM OBJASNJENJE Empty
KomentarNaslov komentara: Re: TRAZIM OBJASNJENJE   TRAZIM OBJASNJENJE EmptySun Jul 08, 2007 10:03 pm

Seko draga morala sam tako dase obratim dabimi napokon dala objasnjenje za brisanje teme ....

Sad je sve OK...

Reci iskreno kako bise ti osjecala dasi na mom mjestu da tako jednostavno tema nestane?

Allah te nagradio na objasnjenju...

Ja se Vallahi nebi ljutila dasi mi makar na pm dala kratko objasnjenje...

Ocito je dasime pogresno shvatila i poneke jos seke...

Na hajr InsAllah..

To sto sam kopirala ovdje toje potpuno ispravno a ne daja iz svoje glave pisem pada nedo Allah sta pogresno kazem(svi cemo odgovarati za svoja izgovorena djela)

Nije problem seko jacu preci preko ovih tvojih neki grubi rjeci,i trazim od tebe halal ako sam te sta uvrjedila(Vallahi nije mi to bio nijet)..

Jer dunjaluk je prolazan i kratak a ja sam takva po prirodi mogu svasta da progutam(od izgovoreni rjeci)Elhamdulillah volim sto sam takva...

Ja tebe i dalje Vallahi i sve seke volim u ime Allaha...

Molim Allaha da nas sastavi u Dzennetu

AMIN

: komentar modifikovan dana: Fri Jul 13, 2007 4:38 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Amam

Amam

Broj komentara : 379
Registration date : 2007-02-20

TRAZIM OBJASNJENJE Empty
KomentarNaslov komentara: Re: TRAZIM OBJASNJENJE   TRAZIM OBJASNJENJE EmptyMon Jul 09, 2007 5:00 pm

11 Shocked
Na vrh Go down
Sponsored content

TRAZIM OBJASNJENJE Empty
KomentarNaslov komentara: Re: TRAZIM OBJASNJENJE   TRAZIM OBJASNJENJE Empty

Na vrh Go down

TRAZIM OBJASNJENJE
Na vrh 
Stranica 1/1