| NISA - Unija Bosnjakinja u Svedskoj | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
UmmuEsma
Broj komentara : 532 Registration date : 2007-02-04
| Naslov komentara: NISA - Unija Bosnjakinja u Svedskoj Thu Jun 28, 2007 5:07 pm | |
| www.nisa.se NISA je webstranica osnovana sa najmerom da poveže i ujedini sve Bošnjakinje u Švedskoj u ime Gospodara svih svjetova i pri tome pridobije Njegovo zadovoljstvo. Naša namjera je da sve žene i djevojke iz svih gradova i džemata u Švedskoj pronađu sebe na ovoj stranici, informišu o dešavanju u njihovim gradovima i ostalim, sklapaju prijateljstva i pomažu jedne drugima gdje god to mogu učiniti. NISA je osnovana u znaku ženskog doprinosa dobročinstva društvu u kojem živimo. Naša vjera nas duži da cinimo dobro prema svojim najblizim i svim ostalima, pa zato u ime Gospodara treba ujedinjenim snagama da doprinesemo što više dobra možemo. Nemjenjaju samo velika djela našu svakodnevnicu nego i ona mala. Pružanje korisnih informacija o druženjima i skupovina sestara, škola, vrtića, doktora, rasprodaja, domaćinstvu, djeci itd. su itekako velika pomoć za sve nas. Svaka članica/član ove stranice ima mogučnost za prezentaciju sebe i svojih najmilijih, komunikaciju sa ostalim članicama preko foruma i privatnih poruka, blooga, feedbacka, novosti. Dalje nudimo bezplatnu mogučnost oglasa o kupo-prodaji i raznim ponudama. Naš je najveći fokus koncentrisan sakupljanju i objavljivanju informacija o druženjima, predavanjima, raznim kulturnim i edukativnim dešavanjima u svakoj regiji, opštini ili gradu. Da bi vam mogli ponuditi sve te informacije ovisni smo isto tako i o subjektivnom doprinosu novosti i informacija preko svih kontakata koje imamo. Zato vas sve u ime Boga pozivamo na činjenje hajra u ovom informaitvnom projektu od koga ćemo, insha Allah, imati svi koristi. Samo uz obostranu suradnju i komunikaciju možemo uspjeti razviti brz tok informacija i ujedini sve Bošnjakinje u Švedskoj i ako Bog da i šire u bosansko-hercegovačkoj dijaspori Evrope. | |
|
| |
misbaah
Broj komentara : 869 Age : 43 Registration date : 2007-01-18
| Naslov komentara: Re: NISA - Unija Bosnjakinja u Svedskoj Sat Jul 28, 2007 10:55 pm | |
| es selamu alejkum esmina, ovih dana ne mogu uci na stranicu.... da li radi, ili je problem kod mene | |
|
| |
UmmuEsma
| Naslov komentara: Re: NISA - Unija Bosnjakinja u Svedskoj Sun Jul 29, 2007 12:38 am | |
| alejkumu selam kod mene otvara, sve ok! hmm cudno! nisam zadnjih dana slabo nesto postavljala, jer pisem neki seminarski rad za fax, a treba insaallah sutra halima stici sa odmora, pa ce ona onda aktivirati se i pisati :) cmokara | |
|
| |
misbaah
| Naslov komentara: Re: NISA - Unija Bosnjakinja u Svedskoj Sun Jul 29, 2007 12:59 am | |
| evo radi haman, pa se morala zaliti da proradi pusa | |
|
| |
halima
Broj komentara : 483 Registration date : 2007-02-01
| Naslov komentara: Re: NISA - Unija Bosnjakinja u Svedskoj Thu Aug 02, 2007 4:52 pm | |
| Evo i Halime dosla Kako ste drage moje? Nadam se da ste u hajru. Poslala sam slike s manifestacije "moj ummete", trebale bi biti uskoro na toj nasoj stranici. Da nije koja isla slucajno?? Puno sam poznatih sestara srela | |
|
| |
misbaah
| Naslov komentara: Re: NISA - Unija Bosnjakinja u Svedskoj Fri Aug 03, 2007 2:12 am | |
| dobro nam dosla ja nicam biooo kod nas je bila regata, to se ne propusta p.s. vidjeh tvoju malu u SA | |
|
| |
halima
Broj komentara : 483 Registration date : 2007-02-01
| Naslov komentara: Re: NISA - Unija Bosnjakinja u Svedskoj Fri Aug 03, 2007 11:55 am | |
| | |
|
| |
UmmuEsma
| Naslov komentara: Re: NISA - Unija Bosnjakinja u Svedskoj Mon Nov 26, 2007 12:31 pm | |
| uptadirana stranica NISA u stranicu muslimanske solidarne iniciative http://sadake.nisa.se imate sada mogucnosti blogga, prezentiranja knjiga i mnogo toga. ako poznajete nekoga kome je potrebna pmoc, moze to isto objaviti i traziti pomoc od brace i sestara! do sada je uspijesno pomagano studentima u BiH i razne humanitarne akcije. BUJRUM! svim sestrama! | |
|
| |
Tulumba
Broj komentara : 33 Registration date : 2007-01-30
| Naslov komentara: Re: NISA - Unija Bosnjakinja u Svedskoj Thu Dec 06, 2007 1:23 am | |
| Esselamu alejkum Hvala Allahu pa ima stranica i za bosnjakinje iz Svedske kad ugrabim vremena morat cu malo vise potrazit sta ima na stranici we selam | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: NISA - Unija Bosnjakinja u Svedskoj | |
| |
|
| |
| NISA - Unija Bosnjakinja u Svedskoj | |
|