Islam Bebe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Islam Bebe

HomeGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

koliko............

Go down 
+10
Ummu Adnan
Amam
UmmuAjna
UmmuEsma
Nane
Sumejja
ummu-faris.
sarah
amina_hannan
UmmuAmina
14 posters
AutorPoruka
UmmuAmina

UmmuAmina

Broj komentara : 493
Registration date : 2007-02-14

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: koliko............   koliko............ EmptySat Apr 21, 2007 11:12 pm

bismillahi

vreme za novu temu sedmice ciko

koliko godina ste vi imale kad ste se udale, i dali bi to opet tako uradile (mislim sad kad se skontate dali vam je bilo rano...) ili bi jos koju godinu sacekale.....
neudate: sa koliko godina bi se volile udat, il je svejedno (kad dode sudeni love )

ja sam se udala sa nepunu 21 godinu, i hmm najvjerovatnije bi opet isto ovako love lol!

sad ste vi naredu amor

Es-Selamu´alejkum we rahmetullahi we berekatuhu chat
Na vrh Go down
amina_hannan

amina_hannan

Broj komentara : 97
Registration date : 2007-04-03

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Esselamu alejkum we rahmetullah we berekatuhu   koliko............ EmptySun Apr 22, 2007 12:24 am

koliko............ 198230
Neobicna tema ,u svakom slucaju izgleda da ja pocinjem prva :)
Ja sam se udala sa 25 i ja da sam znala da je ovako lijepo koliko............ Icon_thu u braku udala bih se i ranije al sta se moze cekaj dok ti sudeni dode i dovi ovo je preporuka neudatima,ja sam upoznala moga hajirliju i 13 dan se za njega udala ,zvuci smijesno al je istinito ja sam elhamdulillah zadovoljna kao i moj hajirlija,a molim Allaha svt da bude zadovoljan sa nama i nasim djelim(AMIN)insha

koliko............ 0044 koliko............ Amour_sm koliko............ 670861 koliko............ Love
Na vrh Go down
http://www.islamicaminadesign.com
sarah

sarah

Broj komentara : 303
Registration date : 2007-02-20

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptySun Apr 22, 2007 2:08 am

bismillahi
amina_hannan[quote]
Citat :
Ja sam se udala sa 25 i ja da sam znala da je ovako lijepo u braku udala bih se i ranije al sta se moze cekaj dok ti sudeni dode i dovi ovo je preporuka neudatima,ja sam upoznala moga hajirliju i 13 dan se za njega udala ,zvuci smijesno al je istinito ja sam elhamdulillah zadovoljna kao i moj hajirlija,a molim Allaha svt da bude zadovoljan sa nama i nasim djelim(AMIN)

Nisam se udala 13 dan vec sam se zarucila 13 dan
Na vrh Go down
ummu-faris.

ummu-faris.

Broj komentara : 63
Registration date : 2007-02-28

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptySun Apr 22, 2007 12:44 pm

Esselamu-alejkum

Ja sam se udala sa 18 godina.A sve je bilo gotovo za mjesec dana.Mada smo se i od prije poznavali,ali nikad ništa do tada nije bilo. love

A seko čekaj da ti ja kažem šta je smiješno.Moja prijateljica je svog muža upoznala i udala se za njega u roku....a prije ga nikad u životu nije vidjela...24h ahaa
Na vrh Go down
Sumejja

Sumejja

Broj komentara : 21

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptySun Apr 22, 2007 4:08 pm

Bismillah

Ja sam se udala sa 16 god, nisam se pokajala sto se tice god, al mi jest zao sto nisam neke druge stvari ostvarila radi braka, al hajr Allah tako htio covjek da zna sta ga ceka u zivotu sigurno bi drugcije razmisljo...hmm

Na vrh Go down
http://www.studio-din.com
Nane

Broj komentara : 527

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptySun Apr 22, 2007 9:17 pm

.

Nane: komentar modifikovan dana: Wed Feb 26, 2020 9:38 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
UmmuEsma

UmmuEsma

Broj komentara : 532
Registration date : 2007-02-04

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptySun Apr 22, 2007 11:15 pm

i ja sam se udala sa nepunih 21godinu i elham mislim da je hair u tome. ja sam zadovoljna i sretna sto mislim da je i moj hairlija:lol: i opet bi se isto tako udala. a sto nane kaze, sve zavisi kakva je bracna veza i zadovoljstvo.

podrzajem sestru sumejju sto kaze da je mozda trebala neke stvari prije da odradi nego sto je se udala. Jer insan mora sebi neki temelj za gradjenje licnosti da izgradi prije neg sto stupa u brak, a ne podpuno zelen. nekim mozda to muskarcima i pase, jer kada ozene mladu i zelenu onda je mogu formirati i odgajati kako oni hoce i kako njima pase. zato vecinom starijih "momaka" oni sto su vec do 30 neozenjeni dogurali, traze mlade cure da bi se ozenili i njih svojim nacinom zivota i navikama prilagodili.

Ja sam makar stjela da zavrsim srednju skolu kako treba i da pocnem sa faxom i onda da se udam i elham tako je i bilo.

kiss
Na vrh Go down
UmmuAjna

UmmuAjna

Broj komentara : 29
Registration date : 2007-04-09

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptyMon Apr 23, 2007 7:41 pm

Selam Alejkum da dam ija komentar na ovu temu.Ija sam se udala kada sam napunila 18 god.amor I mislim da je to rano insha Ali daALLAH milost svoju i sve bude bilhajr:amin: ruza
Na vrh Go down
Amam

Amam

Broj komentara : 379

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptyMon Apr 23, 2007 8:44 pm

love Bas fina tema.

Ja sam se udala sa 19 godinica,jos zelena bila. lol!
Nekad sam u prvoj godini braka govorila,kud nisam sacekala jos koju godinu,uradila ovo,ono...ali nista se to ne moze porediti opet sa hairli brakom. elhamdulillah
Kad vidim kako je sad tesko naci hairli insana,kazem kud nisam ranije. emotlol

Zadovoljna,sve u svemu. love koliko............ 670861

elhamdulillah
Na vrh Go down
sarah

sarah

Broj komentara : 303

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptyMon Apr 23, 2007 9:47 pm

bismillahi
ja zaboravi napisat da sam sretna i zadovoljna u braku elhamdulillah muslima 4hug
Na vrh Go down
UmmuAmina

UmmuAmina

Broj komentara : 493
Registration date : 2007-02-14

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptyMon Apr 23, 2007 9:53 pm

bismillahi

koliko............ 670861 seko sarah vidi se iz svakog posta da smo sve elhamdulillah love kiss se usrecile elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah muslima
Na vrh Go down
Ummu Adnan

Ummu Adnan

Broj komentara : 318
Registration date : 2007-01-31

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptyMon Apr 23, 2007 10:36 pm

Eselamu alejkum

Ja sam se udala isto sa 19 god. i ne zalim love
Bicu mlada svekrva i punica insha lol! hehe inace, brak je bio elhamdulillah
respekt
Na vrh Go down
Ademova hanuma

Ademova hanuma

Broj komentara : 214
Registration date : 2007-03-12

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptyTue Apr 24, 2007 10:44 am

Ja sam se udala sa 22. Meni taman! I ne bih nista mijenjala.
A svog Ademagu sam vidjela samo jedanput koliko............ 670861 koliko............ 670861 koliko............ 670861 i odmah me opalilo po glavi koliko............ Pregnant koliko............ Pregnant koliko............ Pregnant

Kad Allah svt nesto odredi, ma nema insana da moze nesto promijeniti...
Na vrh Go down
Amam

Amam

Broj komentara : 379

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptyTue Apr 24, 2007 11:18 am

Ademova hanuma (citat):
Ja sam se udala sa 22. Meni taman! I ne bih nista mijenjala.
A svog Ademagu sam vidjela samo jedanput koliko............ 670861 koliko............ 670861 koliko............ 670861 i odmah me opalilo po glavi koliko............ Pregnant koliko............ Pregnant koliko............ Pregnant

Kad Allah svt nesto odredi, ma nema insana da moze nesto promijeniti...

haha Et subhanallah sto me nasmija.Cuj odma je opalio po glavi. haha Hajd neka hajr insallah. muslima jumping
Na vrh Go down
ummu-fatima

ummu-fatima

Broj komentara : 102
Registration date : 2007-06-16

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptySun Jul 08, 2007 2:00 pm

bismillahi
Ja sam se udala sa 19 veoma sam zadovoljna i brak mi je elhamdulillah , mada ima stvari koje sam mogla prvo ostvarit prije braka, al kad hairlija zovne tu vise nema price:lol!: 4hug love .love
Na vrh Go down
aida

aida

Broj komentara : 52
Registration date : 2007-05-10

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ EmptyTue Jul 10, 2007 1:37 pm

bismillahi

ja sam se sa 18 godina udala,

i opet bi...insha

mozda cak i ranije,

jer smo se znali vec 2 godine prije ugovora za zivot love love love

selam i cmokara svima
Na vrh Go down
Umm_Ajna

Umm_Ajna

Broj komentara : 372
Registration date : 2007-05-17

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Selam alejkum   koliko............ EmptyTue Jul 10, 2007 2:17 pm

Vidi mene nema ovdje hmm .
Ja sam se udala isto sa nepunih 21.god.
Nisam se ni sekunde pokajala,znali smo se nekih 10-tak mj.i elhamdulillah ja prezadovoljna i dragi je beli....salim se...naravno da jest kiss

daj5 muslima
Na vrh Go down
Sponsored content

koliko............ Empty
KomentarNaslov komentara: Re: koliko............   koliko............ Empty

Na vrh Go down

koliko............
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» koliko djece?!